VELİ AKADEMİLERİ PROJESİ

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Veli Akademileri Projesi kapsamında okulumuzda 6 eğitim-seminer verilecektir. Seminerlerimiz salgın koşullarına göre çevrimiçi ya da yüz yüze gerçekleşecektir. Seminer afişlerimiz, duyurularımız sınıf/okul whatsapp gruplarında, okul web sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda paylaşılmaktadır.

Veli Akademileri Projesi'nde yer almak isteyen velilerimiz aşağıdaki linke tıklayarak formu doldurmaları rica olunur.

İSTANBUL VELİ AKADEMİLERİ PROJESİ:

"Bilinçli anne-baba, huzurlu aile, mutlu çocuk, güvenli toplum, güçlü Türkiye" ilkesi ve "Biz büyük bir aileyiz." sloganıyla hayata geçirilen İstanbul Veli Akademileri eğitimleri; okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla İstanbul'daki resmi okullarda (anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, özel eğitim uygulama okulu) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik hazırlanıp uygulanan okul merkezli veli eğitim projesidir.

03.11.2021 469

03-11-2021MÜRACAAT İÇİN TIKLAYINIZ.