Şehit Bilal Özcan İlkokulu

Vizyon: Ekip çalışmasının ön plana çıkartıldığı , sosyal ve kültürel faaliyetlerle adından söz ettiren , bölgesinde ve ilçesinde marka haline gelmiş güçlü bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Milli Eğitim Bakanlığının temel amaçları doğrultusunda Toplam Kaliteyi yakalayan,öğrencilerimizin bilgi ve yeteneklerini geliştiren, kendine güvenen ,değişerek gelişen ,çağın gereksinimlerine yanıt verebilecek biçimde kendisini yenileyen gençleri yetiştirmek ve topluma kazandırmak.

Başarılar: Okulumuz ilçe içinde yapılan çeşitli sportif faaliyetlerde, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceler almakla beraber 2013 yılı 23 Nisan ilçe törenine 3 halk oyunu ekibiyle katılarak programın hazırlanmasında büyük bir rol üstlenmiştir. Ayrıca Yıldızlar MEB spor oyunları il seçmeleri 22 -23 -24 Mart 2013 tarihleri arasında Sarıyer Spor Salonunda yapılan müsabakalarda Emircan Turan 45 kiloda okulumuz adına altın madalya kazanmıştır. Okulumuzun beyaz bayrağı da bulunmaktadır.

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: Merkezi sistemli doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk oyunları, Halk Oyunları,Sportif faaliyetler
Bilimsel Etkinlikler: Eba uygulamalarına içerik üretme
Proje Çalışmaları: Aile okulu projesi, Okul temelliMesleki Gelişim Piktes,Hazerfen projesi,Veli Akademileri, e Twinning uygulamaları,Teknofest,Öğretmeni ile güzel İstanbul,istanbul´u okuyorum,Birbirimizi tamamlıyoruz,Sıfır atık Projesi Enerji tasarrufu çalışmaları
Diğer Hususlar: Destek eğitim faaliyetleri.Okulun fiziki kaynaklarının geliştirilmesi

WEB - https://sehitbilalozcanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Adnan Kahveci Mah. Çankaya Cad. Mehmetçik Sk. No 3 Beylikdüzü İST.

Yerleşim Yeri - Adnan Kahveci Mah. Topçu Sk. No: 3 Beylikdüzü - İSTANBUL

Adres - Adnan Kahveci Mah. Çankaya Cad. Mehmetçik Sk. No 3 Beylikdüzü İST.

Ulaşım E5 ve TEM üzerinden ulaşım mümkün olup Bizimkent veya Beko durağından yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 25 km mesafededir. İlçe merkezine yürüme mesafesindedir.