ÇEVRİM İÇİ SATRANÇ TURNUVASI

ÇEVRİM İÇİ SATRANÇ TURNUVASI

Turnuva 81 il genelinde gerçekleştirilecek il seçmeleri, yarı final ve Türkiye finali aşamalarıyla düzenlenecektir. İstanbul Okul Sporları Online Satranç Turnuvası tarihleri 10-11 Nisan 2021 olarak belirlenmiştir. Buna göre Ortaokul ve Liseler 10 Nisan 2021 Cumartesi 14:00`te, İlkokullar ise 11 Nisan 2021 Pazar 14:00`da düzenlenecektir. Turnuvaya sporcular bireysel olarak haberin devamındaki katılım adımlarını takip ederek kayıt yaptırmalıdır. Turnuvaya sporcular bireysel olarak katılacak, bireysel puanları toplamı ile okul puanı hesaplanacaktır. Kategorilerindeki yüzdelikdilime göre dereceye girecek sporcular Türkiye Yarı Final Turnuvasına katılım hakkı kazanacaktır.  

Turnuvaya kayıt yaptırmak için http://www.istanbul.tsf.org.tr/ sitesini ziyaret ediniz.

SON BAŞVURU TARİHİ 9 NİSAN 2021 CUMA GÜNÜ


TURNUVA KATILIM ADIMLARI
1-  TSF Lisans-vize işlemlerini tamamlamış olmak. 
Not: Lisans başvurunuz sonrası sağlık beyan formu ve veli izin belgesi formlarının incelenip lisansın aktif olması ortalama 24 saat sürmektedir. Lisans aktif olması sonrası 3. adımdaki kayıt işlemi yapılabilmektedir.
2- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. Kullanıcı adları sporcuların gerçek ad-soyad bilgisi ve ilave olarak sadece rakkamdan oluşturulabilir. 
3- Turnuvaya katılmak için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır.  ONLINE KAYIT  

4- chess.com sitesinde turnuva grubuna/kulübüne üye olunmalıdır. Kulüp linkleri kategorilere göre aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
* ÖNEMLİ: Turnuva chess.com kulübüne, 3. adım Online Kayıt adımındaki aynı kullanıcı adı ile İSTEK gönderdiğinizden emin olunuz. Eşleşmeyen kayıtlar kulübe dahil edilmeyecektir. Tüm istekler 7 Nisan 2021 Çarşamba günü toplu olarak kulübe alınacak veya reddedilecektir.

5- Turnuva tarihinde başlangıç saatinden 1 saat önce ile turnuva başlangıcına kadar turnuvaya kayıt kontrol işleminizi chess.com sitesinden yayımlamacak Turnuva Linkinden KATIL butonuna tıklayarak yaptırılmalıdır.

06.04.2021 424

YÖNERGE meb_iys_dosyalar/34/37/733252/dosyalar/2021_04/06001728_istanbul_okulspor2021_yonerge.pdf

Kaynak: http://www.istanbul.tsf.org.tr/